Servelec

Suncourt House London

Brief

Servelec occupied the 4th, 5th & 6th floors of Suncourt House, London. As a result of business consolidation, they wanted to occupy the 5th & 6th only. 

 

Project size:
3,776 ft2

We developed a plan and design scheme which incorporated both key teams onto the 5th floor, leaving the 6th floor to be used as a meeting space. 

The space we have brought to life is one that’s dynamic, modern and offers opportunities for collaboration between users.

A key mission was to create an environment that aided collaboration within the consolidated space. To achieve this, we utilised the smaller office footprint to great effect, intelligently planning partitions and hall space to create a functional office environment, including various formal and informal settings.

In contrast, semi-private meeting booths support the need for one to one meeting areas, offering a quiet meeting space within the main office. They also work as an acoustic barrier to external noise disruptions whilst enabling the conversation to stay private, not penetrating into the wider office.

Acoustic considerations were made throughout the space, from overhead baffles to the desk screens, which soak in noise from the office whilst encouraging the continuity of the design.

The formal meeting spaces on the 6th floor utilise the wonderful vista of London as a backdrop, with glass partitioned meeting rooms that encourages natural light to flood into the space. The office chairs continue to offer that injection of colour and connection to the brand, whilst still allowing the city to take centre stage. 

The upper level is also home to a small yet convenient kitchen area.

Breakout

Within the open plan office, we created several breakout areas suitable for groups and private working, and made use of the partition wall between the main office and the breakout space to integrate whiteboards that run parallel with the team’s workstations.

Interactive
Case Study

View our interactive case study of the Servelec Suncourt House project by clicking the link below. 

Contact Us

Our Office

Elsworth House, 
Herries Rd S, 
Sheffield

S6 1QS
United Kingdom 

Phone: +44 (0)114 233 1115
Email: [email protected]

Testimonials

"The team at Dale were incredibly
efficient, friendly and helpful, and
we couldn’t recommend them more
highly.”
Gavin Whiley
Managing Director at Havwoods Designer
"Our new office will help us grow our
business further, attract Bradford’s
top talent and enhance our team’s
wellbeing"
Victoria Davey
Gordons Partner and Head of Operations

Newsletter